THE FESTIVAL A L’AGOST

Aquest any The Festival s’avança i es celebra el 18 i 19 d’agost a Atlanta (Georgia) que acull aquest reconegut festival cerveser internacional que reuneix gran part de les cerveses artesanals, sidres i aiguamels més exclusives dels Estats Units i d’arreu del món.

Atlanta 17
Cartell de 2017

D’entre el centenar de productors que hi seran presents hi haurà, Cervesa del Montseny (Catalunya) no es vol perdre aquesta fira internacional i per això tindrà una parada on es presentaran les nostres millors varietats de la mà del nostre cerveser Albert.

Tots els assistents del festival podran compartir les seves històries i coneixements amb la resta de convidats, convertint The Festival en una gran oportunitat de conèixer a molts cervecers de classe mundial. A més a més, molts cervesers crearan cerveses especials específicament per a l’esdeveniment, que no es podran trobar en cap altre lloc.

MONTSENY The Fest
The Festival és una gran reunió mundial de cervesers artesans.

Cervesa del Montseny aprofitarà les xarxes socials per tal que els seus seguidors puguin viure en directe aquest viatge pels Estats Units a través de l’etiqueta #montsenycraftbeertour17. Segueix-nos als Estats Units!

Trobareu més informació a http://www.sheltonbrothers.com/festival/.

Cervesa del Montseny

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Idiomes