(CANCEL·LAT) Torna el Torelló Mountain Film Festival i ho celebrem a casa.

Aquest esdeveniment s’ha anulat.

Aquest 13 de Novembre arriba la trenta-vuitena edició del Torelló Mountain Film Festival, un dels festivals que patrocinem més esperats de l’any! Com cada any, som la cervesa oficial del festival, això significa que podreu gaudir de les pel·lícules amb una Montseny a la mà.

El Torelló Mountain Film Festival és un festival de cinema de montanya que es celebra des de fa ja 38 anys, on es projecten tot tipus de pel·lícules i altres formats audiovisuals de temàtica de montanya.

Per celebrar-ho, hem decidit portar la festa a casa. El dia 7 de Novembre es farà la festa de presentació del festival al nostre Montseny Tap Room. La presentació la durà a terme el mateix director, en Joan Salarich, i seguit d’ell es farà una xerrada a càrrec dels alpinistes Ferran la Torre, Edu Sallent i Quim Bretcha.

Seguit d’això, es projectaran els tràilers de les pel·lícules de l’edició d’aquest any i llavors  les pel·lícules guanyadores del premi Xtrem del 2018 i el 2019.

Després es farà un sorteig de material cedit per Esports Muntanyà. Aquí és on la nostra cervesa hi té lloc, ja que, per cada cervesa que compreu, tindreu un tiquet més. Al final, ser un autèntic fan de la Montseny surt a compte!

I no us preocupeu pel menjar, que pels que hi vulgueu sopar, hi haurà menjar a càrrec del FoodTruck Food&Roll, on fan unes hamburgueses boníssimes i de qualitat.

Tot això es farà seguint estrictament les mesures de la normativa per la covid-19, i queda pendent veure si es permetrà, ja que, de no ser així, l’activitat es suspendria. Creuem els dits!

Salut i fins llavors!

Julià

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Idiomes

Obrir xat
1
Et podem ajudar?
Hola! 👋
Et podem ajudar en alguna cosa?
Vols reservar taula?