TORNEM AL BARCELONA BEER FESTIVAL

Un any més, tots els amants de la cervesa artesana tenen l’oportunitat de trobar, tastar i gaudir de les millors cerveses en l’àmbit mundial al Barcelona Beer Festival, que enguany se celebrarà els propers 24, 25 i 26 de març a la Farga de L’Hospitalet.

Cervesa del Montseny, guanyadora l’any passat a la millor cervesera en el concurs Barcelona Beer Challenge, participa de nou al Festival, aquest any amb aixeta pròpia, on hi punxaran les Montseny més premiades, l’Aniversari i la gama Mala Vida.

Yes

El Barcelona Beer Festival ha esdevingut el punt de trobada de tot el sector de la cervesa artesana del país, cridant l’atenció internacionalment. Per això, segueix potenciant tants les activitats destinades als professionals del món cerveser, com a tots aquells amants de la cervesa que s’acostin i vulguin una experiència enriquidora.

El festival està obert a tothom i funciona amb got i moneda propis que es podran adquirir als punts de venda. L’entrada al festival inclou got, guia i les primeres dues fitxes. No totes les cerveses valdran igual, dependrà dels costos de producció que hem tingut per cada cervesa. Hi haurà una gran barra de més de 100 tiradors a on aniran rotant les més de 450 cerveses presents i en tot moment s’intentarà exposar un equilibri d’estils, procedències i interessos.

_MG_4893

Torna la competició: Barcelona Beer Challenge

En el marc del Barcelona Beer Festival, la Companyia Cervesera del Montseny participarà en la edició del concurs Barcelona Beer Challenge, un concurs d’abast internacional que ha contribuït, junt amb altres iniciatives, a situar la cervesa de qualitat en un nou graó de reconeixement i visibilitat.

Aquesta segona edició del Barcelona Beer Challenge neix amb l’objectiu de continuar amb la tasca de promoció i visualització del sector que es va iniciar a la primera i exitosa edició i generar uns premis que reconeguin, certifiquin i difonguin la qualitat de la cervesa que compleixi amb els estàndards més elevats.

beer challenge
Aquests premis i reconeixements seran atorgats per un jurat amb formació i titulació específica, que han establert diferents categories amb l’objectiu difondre la cultura cervesera entre els consumidors així com orientar-los en l’adquisició de cerveses de gran qualitat entre tot el ventall de cerveses disponibles al mercat.

Una cervesera guanyadora

La primera edició del Barcelona Beer Challenge va comptar amb la participació de 150 cerveseres procedents de 17 països que van presentar a concurs més de 500 referències representant la totalitat categories existents (34) del catàleg BJCP (Beer Judge Certificate Program).

Cervesa del Montseny va alçar-se l’any 2016 amb 5 premis, entre ells, el de la millor cervesera de l’any. El mestre cerveser de la companyia, Jordi Llebaria, va agrair aquest gran reconeixement: “Aquest premi és un veritable orgull perquè reconeix anys d’esforç en la difusió de la cultura de la cervesa artesana i és tot un prestigi pel festival que l’atorga“.

Captura-de-pantalla-2016-03-06-a-les-21.09.36-900x600

Les cerveseres com Cervesa del Montseny que van obtenir guardons els han suposat, en la majoria casos, l’obertura de noves oportunitats, mercats i reconeixement.

Cervesa del Montseny

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Idiomes