Una comanda des de la Casa Blanca

··INNOCENTADA·· (28-12-2014)

El president dels Estats Units, Barack Obama, gran apassionat de la cervesa artesana, ha fet tramitar una comanda de Cervesa del Montseny a rel de conèixer-la al The Festival.

 

President Barack Obama, Professor Henry Louis Gates Jr. and Sergeant James Crowley toast at the start of their meeting in the Rose Garden of the White House, July 30, 2009. Cropped from an official White House Photo by Pete Souza

La Companyia Cervesera porta 7 anys exportant cervesa als EEUU, amb gran acceptació per part del públic americà, un públic amb més experiència i cultura cervesera. Alhora, aquest 2014 ha sigut el 3er any consecutiu que la marca catalana ha estat present al festival internacional de sidres i cerveses artesanes, THE FESTIVAL, celebrat a Los Ángeles, acte que ha originat el vincle amb Obama.

La Companyia Cervesera del Montseny sempre ha apostat per l’exportació del seu producte, obrint fronteres. El fet de que la pròpia Casa Blanca hagi fet una comanda, és una mostra evident de que el pla d’exportació de la companyia està obtenint bones fites empresarials.
Companyia Cervesera del Montseny 
Cervesa del Montseny

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Idiomes