Viu una autèntica experiència alemana… al Montseny Tap Room!

És temps d’Oktoberfest (en alemany; festa d’octubre), l’esdeveniment més important d’alemanya i la festa cervesera més important del mon. El nucli de les festes se centralitza sobretot a la plaça Theresienwiese (prats de la Teresa), de quaranta-dues hectàrees, que s’omple d’atraccions, carpes i parades durant entre dues i tres setmanes. La festa inclou cançons i música tradicional, menjar típic de la cuina bevaresa, rues de carrosses decorades amb flors i persones vestides amb les robes tradicionals. Però, per damunt de tot això, el més imprescindible d’un Oktoberfest son els litres i litres cervesa. És per això que com a cervesera artesana que som no podem deixar escapar una oportunitat com aquesta per fer una festa ben grossa.

Cuál es la historia tras la celebración del Oktoberfest?

De fet, al Montseny Tap Room ja fa dues setmanes que ho estem celebrant, oferint una carta d’autèntic menjar alemany, gerres de litre de cervesa artesana, decoració i música bevaresa. Aquesta experiència que oferim ha agradat tant que hem decidit allargar-la dues setmanes més, fins el dia 23 d’octubre, així ens assegurem cap fanàtic de la cervesa artesana i la cultura alemanya se la perdi.

LA CARTA:

– Plat Oktoberfest: El plat més gourmet! Un plat combinat amb una salsitxa de frankfurt i una de bratswurst, acompanyat de Sauerkraut, Kartoffelsalat i un Bretzel acabat de sortir del forn. Un tasteig de tots els plats estrella de la gastronomia alemanya.
– Frankfurt: Un clàssic que no falla, cuinat respectant la recepta autèntica. L’opció més econòmica sense deixar de ser deliciosa.
– Bretzel: Si no tens previst fer un gran àpat, un dels millors acompanyants d’una gerra de cervesa durant l’Oktoberfest per a aquells qui no tinguin pensat fer un gran àpat!
– Gerra de cervesa: El més imprescindible! Un litre de cervesa artesana (lager o blat) per als més atrevits! Només sostenir-la et farà sentir com un autèntic alemany.

ELS HORARIS:

DIJOUS de 18 a 24h
DIVENDRES de 18 a 24h
DISSABTE de 11 a 16h i de 18 a 24h
DIUMENGE de 11 a 16h i de 18 a 23h

Julià

Idiomes

Obrir xat
1
Et podem ajudar?
Hola! 👋
Et podem ajudar en alguna cosa?
Vols reservar taula?